Vormgeven van het verhaal

AvV-20150528-0173Voor de juiste impact moet storytelling transmediaal worden ingezet. ONscreen, ONstage en ONline.

Door de combinatie van ervaring die wij hebben in theater, fotografie, film, online marketing, branding en interne communicatie kunnen wij verhalen op allerlei manieren met jullie tot leven brengen. Better Stories helpt met de regie, de structuur én invulling van uitingen. Waar nodig werken we samen met een reclamebureau, want dat zijn we nou net weer niet.

Wat wij bieden

  • ONscreen: Film & fotografie
    Als je mensen wilt raken is beeld een goede keus.  Eigenaar van Better Stories, Aad van Vliet, is naast consultant ook beeldend kunstenaar. Hij maakt en ontwikkelt eigen films en foto’s voor klanten als onderdeel van een groter traject.
  • ONstage: Terugspeel theater
    Soms is er een spiegel nodig om te zien wat er in de harde realiteit gebeurt. Marius Gosschalk, eigenaar van Better Stories, is naast consultant ook acteur en onderdeel van Theater Draad. Met Theater Draad maken zijn door middel van improvisatietheater pijnlijk duidelijk wat er zich onderhuids afspeelt in een groep.
  • ONline: Marketing
    Websites, intranet, social media – het zijn tegenwoordig belangrijke plekken om een verhaal over te brengen. Naast eigenaar van Better Stories is Yvette van Aarle consultant voor marketeers en ondernemers op het gebied van (online) marketing.