Ons aanbod

  • Tell me and I will forget; show me and I may remember; involve me and I will understand - Confucius (551 – 479 A.D.) -

Waar wij van zijn

  • Wij zijn er voor organisaties en mensen in tijden van verandering.
  • Wij werken aan de binnenkant van organisatie en mens.
  • Wij zien dat inzet van beeld en verhalen mensen verbindt.
  • Wij helpen verhalen te vinden, structureren en verbeelden.
  • Wij willen voor onze klanten talenten en ideeën laten bloeien.
  • Wij stellen toepasbaar resultaat in onze interventies centraal.
  • Wij vinden authenticiteit en vertrouwen essentieel.

Voorbereiden van het veranderverhaal

De meeste mensen houden niet per definitie van verandering. En ze willen zeker niet veranderd worden. Maar één ding is zeker: veel projecten leiden tot een verandering van een bestaande manier van werken. Dus je zult mensen mee moeten krijgen, want anders komen ze in (lijdzaam) verzet.

Het gaat hier vooral om ‘story finding‘. Wij begeleiden directies en bestuurders die leiding willen geven aan verandering. Dat doen we door gestructureerd het hele plaatje in beeld te brengen zodat het wat, waarom en wie scherp en begrijpelijk wordt. Door de management taal terug naar de essentie en de drijfveren in een taal die alle mensen zullen begrijpen. Het verandertraject op zich laat zich ook structureren als een verhaal. Wij faciliteren door de juiste vragen te stellen en structuur te geven.

Lees meer >>

The team story

Goed presterende teams ontstaan niet vanzelf. Goede teams bestaan uit mensen die elkaar complementeren, die skills brengen passen bij de ontwikkelfase van een organisatie. Wij bieden inzicht in de teamsamenstelling en faciliteren het gesprek over gedeelde talenten en samenwerking. Ook helpen we (nieuwe) teams om onderlinge verbinding te vinden en vergroten, ‘story binding‘. Dat doen we op een hele toegankelijke, persoonlijke manier die heeft bewezen blijvende impact te hebben: verhalen.

Lees meer >>

Hulp bij presentatie- en communicatie

Met storycoaching helpt Better Stories directieleden en leidinggevenden om met zelfvertrouwen en impact te presenteren, ‘story sharing‘. Dat doen we door samen te graven naar de essentie van je verhaal en te zoeken naar jouw verbinding met het onderwerp. Want we geloven in de kracht van een authentiek verhaal. Via een-op-een coaching werken we met je naar een concreet presentatiemoment toe.

Lees meer >>

Of