Schrijf je in voor onze workshops

Workshops

Wij organiseren regelmatig voor een select gezelschap workshops:

 • Sleutel in het Donker

  Bijzonder programma die eind juni voor het eerst werd gegeven. Het is het beste te omschrijven als een ‘snelkook’ leiderschapsprogramma dat leiders helpt om hun eigen verhaal weer scherp te krijgen en beter te luisteren naar hun innerlijke kompas. Het geeft nieuwe inzichten door onder andere een dialoog in een volledig donkere ruimte. Deelnemers roemen deze bijzondere ervaring in het donker waarin je meer gaat horen en zien.
  Datum: Datum volgt. Alleen op persoonlijke uitnodiging.

 • Op-de-STIP©

  Omdat we vinden dat iedereen zijn of haar eigen ‘TED-talk’. Vind je eigen verhaal en ontdek de beste manier om het over te brengen op de zeepkist. We zetten je Op-de-STIP en je komt er met zelfvertrouwen vanaf. Ook als in-house training aan te vragen om aan het (nieuwe) teamverhaal te werken.

  Datum: Op aanvraag. Er zijn al gegadigden.

 • Storytelling CANVAS©

  In tijden van organisatieverandering helpen storytelling technieken om impact te vergroten en mensen in beweging te krijgen. Het draait in deze workshop meer om de inhoud dan om de voem. Je krijgt inzicht in je eigen (organisatie) verhaal en brengt er structuur in aan met behulp van onze Storytelling CANVAS© methodiek.

  Datum: Op aanvraag. Er zijn al gegadigden.

Voor meer informatie of een workshop op maat stuur je een e-mail naar mail@betterstories.nl.