Wie wij zijn

Ons verhaal begon in 2016 in de prachtige bossen van Austerlitz waar wij elkaar opnieuw troffen na een samenwerking vanuit een opdrachtgever. Yvette na 20 jaar organisatieadvies en marketing communicatie op zoek naar nieuwe wegen met meer betekenis. Aad na 20 jaar organisatieadvies en een tweede carrière als fotograaf met de wens processen in organisaties menselijker te maken.

Wij vinden elkaar in de kracht van verhalend werken, verandermanagement en onze bedoeling. Nu zijn wij zelf hoofdpersonen in ons eigen Better Stories verhaal. In dat verhaal is onze ‘schat’ het moment dat het ons lukt om organisaties vanuit ‘hoofdzaken’ in verbinding te brengen met ‘hartzaken’. Met hen maken wij een reis en temmen we draken en demonen, overwinnen we obstakels, brengen we mensen in vervoering. En nog steeds gaan we graag met klanten de natuur in om vuurtjes te stoken.

Aad van Vliet (Partner)

Aad is een bewogen en bevlogen professional. Hij heeft ruime ervaring als manager en adviseur in complexe organisaties. Na een loopbaan in de gezondheidszorg en bij verschillende adviesbureau’s is hij nu fotograaf, regisseur, adviseur en docent. Hij heeft een creatief brein en een scherp oog voor wat er speelt. Hij kan complexe vraagstukken doorgronden en vertalen in aansprekende verhalen.

LinkedIn twitters

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you”

- Maya Angelou

Foto: Michael Kooren

Yvette van Aarle (Partner)

Yvette is als bedrijfseconoom afgestuurd in organisatiekunde en strategisch management. Zij heeft een fascinatie voor menselijk gedrag en drijfveren en staat voor een samenspel van hart en hoofd. De sensitiviteit voor verschillen tussen mensen werd al vroeg gekiemd door de vele verhuizingen vanaf haar jongste jeugd waarin zijn niet alleen in Nederland maar achtereenvolgens ook in America, Engeland en Schotland woonde. Vanuit haar marketing rollen is zij gewend te denken vanuit drijfveren en dat past ze nu toe in haar werk als Strategisch Mentor en (team) Coach. Yvette is strateeg en de Change Story Architect. Haar grote kracht is het inlevingsvermogen en de doortastendheid bij het vinden van de kern gecombineerd met de competentie om structuur te brengen. Voor de rest is ze gewoon leuk om mee te werken.

Yvette heeft als hobby onder andere oor het vinden van de allerleukste adresjes om te eten, slapen, lunchen, dineren, vergaderen of gewoon koffie te drinken. Kijk vooral eens op haar blog www.leukeadresjesvanyvette.nl.

LinkedIn

“You can’t build a reputation on what you’re going to do.”

- Henry Ford

Marius Gosschalk (associated)

Wat Marius drijft is mensen, teams en organisaties verbinden met hun eigen verhaal en aan dat van anderen. Als dat gebeurt gaat de energie stromen en kunnen mensen betekenis toevoegen en het verschil maken. Een goed verhaal is voor hem de ultieme manier om die boodschap over te brengen. Marius is acteur, theatermaker, verhalenverteller, trainer en coach. Hij coacht professionals en werkt in leiderschaps- en organisatieontwikkeling met storytelling op weg naar een nieuw verhaal.

LinkedIn

“It is not about the story, but where it takes us.”

- Ben Okri

Teus Lebbing (associated)

Teus heeft een neus voor verhalen en doet wonderen met teksten. Zij gaat net als wij voor een authentieke en menselijke benadering zodat lezers zich kunnen identificeren met een verhaal. Zij werkt vaak in omgevingen waarin veel verandert en gebruikt haar talent het liefste om verbinding te krijgen

http://abrandnewstory.nl

Aandacht maakt alles mooier en dat zit in alles wat we doen

Madlen Bendel (associated)

Madlen Bendel studeerde Psychologie en Management M.A. aan de International School of Management in Dortmund. Nieuwsgierig en analytisch als zij is, wilde ze de achtergronden van menselijk gedrag bij veranderingen begrijpen en doorgronden. Bij Better Stories onderzocht zij de impact van storytelling technieken in veranderprocessen. Haar afstudeeronderzoek is eind 2016 zijn afgerond en is op te vragen via onderstaand e-mail adres.

Meer weten? Mail ons op mail@betterstories.nl.

“All appears to change when we change”

- Henri Amiel