Aad van Vliet (Eigenaar)

Aad is een bewogen en bevlogen professional. Hij heeft ruime ervaring als manager en adviseur in complexe organisaties. Na een loopbaan in de gezondheidszorg en bij verschillende adviesbureau’s is hij nu fotograaf, regisseur, adviseur en docent. Hij heeft een creatief brein en een scherp oog voor wat er speelt. Hij kan complexe vraagstukken doorgronden en vertalen in aansprekende verhalen.

LinkedIn twitters

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you”

- Maya Angelou

Yvette van Aarle (Eigenaar)

Yvette is van huis uit bedrijfseconoom en heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op marketing en communicatie. Zij ontdekte dat er veel parallellen zijn tussen dat vakgebied en verandermanagement. In beide gevallen gaat het om een bewuste, gestructureerde aanpak om mensen in beweging te krijgen. Haar grote kracht is het inlevingsvermogen en doortastendheid bij het vinden van de kern gecombineerd met de competentie om structuur te brengen. Voor de rest is ze gewoon leuk om mee te werken.

Yvette heeft een gekte voor het vinden van de allerleukste adresjes om te eten, slapen, lunchen, dineren, vergaderen of gewoon koffie te drinken. Kijk vooral ook eens op haar blog www.leukeadresjesvanyvette.nl.

LinkedIn twitters

“You can’t build a reputation on what you’re going to do.”

- Henry Ford

Marius Gosschalk (associated)

Wat Marius drijft is mensen, teams en organisaties verbinden met hun eigen verhaal en aan dat van anderen. Als dat gebeurt gaat de energie stromen en kunnen mensen betekenis toevoegen en het verschil maken. Een goed verhaal is voor hem de ultieme manier om die boodschap over te brengen. Marius is acteur, theatermaker, verhalenverteller, trainer en coach. Hij coacht professionals en werkt in leiderschaps- en organisatieontwikkeling met storytelling op weg naar een nieuw verhaal.

LinkedIn

“It is not about the story, but where it takes us.”

- Ben Okri

Teus Lebbing (associated)

Teus heeft een neus voor verhalen en doet wonderen met teksten. Zij gaat net als wij voor een authentieke en menselijke benadering zodat lezers zich kunnen identificeren met een verhaal. Zij werkt vaak in omgevingen waarin veel verandert en gebruikt haar talent het liefste om verbinding te krijgen

http://abrandnewstory.nl

Aandacht maakt alles mooier en dat zit in alles wat we doen

Madlen Bendel (associated)

Madlen Bendel studeerde Psychologie en Management M.A. aan de International School of Management in Dortmund. Nieuwsgierig en analytisch als zij is, wilde ze de achtergronden van menselijk gedrag bij veranderingen begrijpen en doorgronden. Bij Better Stories onderzocht zij de impact van storytelling technieken in veranderprocessen. Haar afstudeeronderzoek is eind 2016 zijn afgerond en is op te vragen via onderstaand e-mail adres.

Meer weten? Mail ons op mail@betterstories.nl.

“All appears to change when we change”

- Henri Amiel